top of page
8.png

Het verhaal van SANO

Ons verhaal: Projecten
10.png

Toen

Wat begon als een schoolproject, groeide uit tot een groot succes. In het vierde jaar van de opleiding Food Commerce & Technology deden Ashley & Swenne mee aan de challenge van Jong Ondernemen. Dit hield in dat we in een half jaar een onderneming op zouden richten met een zelf bedacht product. 

Omdat we zo veel positieve reacties kregen zou het zonde zijn om er mee te stoppen. Het doel is om mensen op een gezonde manier van zoet beleg te kunnen laten genieten. Om deze reden hebben wij besloten ons in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en zo verder te kunnen groeien!

7.png

Nu

Gezondheid en gezonde voeding zijn erg belangrijk. Op dit moment hebben 1,2 miljoen mensen diabetes type 2 en jaarlijks overlijden hier 5000 mensen aan. Ook hebben 3,5 miljoen mensen in Nederland darmproblemen, en jaarlijks overlijden 5000 mensen aan darmkanker. Deze chronische ziektes kunnen ontstaan door te weinig beweging en te veel ongezonde voeding.


Aan bewerkte voeding wordt veel verzadigd vet, suiker en zout toegevoegd. Zoet beleg bestaat gemiddeld voor 57% uit suiker. SANO fruitbeleg is daarom hét gezonde alternatief voor zoet beleg omdat wij geen suiker toevoegen. SANO fruitbeleg bestaat voor 95% uit fruit. Ook bevat SANO fruitbeleg chiazaad en is hierdoor een bron van vezels. SANO fruitbeleg is allergeenvrij, vegan en heeft een nutri-score A. 

9.png

Straks

Met SANO fruitbeleg willen we laten zien dat je op een gezonde manier van zoet beleg kan genieten. Want wie zegt dat gezond niet lekker kan zijn? Met SANO fruitbeleg kun je verantwoord genieten zonder consessies te doen op smaak. 


SANO fruitbeleg is een makkelijke en lekkere manier om extra fruit en vezels binnen te krijgen. Ons doel is om bij te dragen aan een gezonder en bewuster Nederland.


Wij gaan de strijd aan met ongezonde en bewerkte producten die vol zitten met onnodige suiker!

bottom of page